De grote Rauschmayer-wedstrijd loopt sinds januari 2022. Dit is bedoeld voor alle echtparen die al getrouwd zijn of die in 2022 gaan trouwen. De prijs is niet alleen een 10-daagse droomreis naar Zuid-Afrika, maar ook nog eens 10.000 euro zakgeld er bovenop. De reis is verdeeld in 5 dagen in Barefoot Addo Elephant Lodge en 5 dagen in een luxe hotel in Kaapstad.

We hebben je creativiteit en originaliteit nodig, want we willen een 60-seconden reel van je zien. Ga je gang en film voor wat je waard bent. Wie zijn jullie, wat beschrijft jullie in klank en beeld, wat is jullie verhaal samen en welk lied bekroont jullie liefde?

Als u tevreden bent met het resultaat, stuurt u ons tussen 01.01.2022 en 31.12.2022 gewoon uw reel per e-mail.
We zullen controleren of het voldoet aan de Instagram-richtlijnen en het vervolgens uploaden naar de sectie „Reels“ van onze Rauschmayer Instagram.

Nu wordt het spannend, want vanaf het moment dat je reel online staat, heb je tot 31.12.2022 de tijd om je reel te delen en te laten delen en liken. Iedereen die zich abonneert op het Instagram-kanaal van Rauschmayer (@rauschmayer_trauringe) en bij het delen van zijn reel naar Rauschmayer linkt, voldoet aan de voorwaarden voor deelname en komt in de loterijpot terecht.

Dan is het een kwestie van duimen en delen voor wat het waard is.

Wat staat het winnende koppel te wachten

5 Dagen Barefoot Addo Elephant Lodge – de bekroonde luxe accommodatie in Addo, Oost-Kaap.

Dit unieke safarikamp ligt aan de rand van het Addo Elephant National Park in het Greater Addo gebied, op slechts twee uur rijden van Port Elizabeth. De exclusieve, door een familie gerunde lodge biedt u een plek van rust en ontspanning midden in een volledig omheind wildreservaat. Niets staat een geslaagde safarivakantie in de weg – u kunt niet wachten om te ontdekken wat er hier allemaal te ontdekken en te beleven valt.

5 dagen Radisson Blu Hotel Waterfront, Kaapstad

Geniet van het uitzicht op de prachtige Atlantische Oceaan en de privéjachthaven in het Radisson Blu Hotel Waterfront in Kaapstad. De prachtige locatie vormt de perfecte achtergrond voor een onvergetelijk verblijf in Kaapstad. Ontwaak met het geluid van de zachte oceaangolven die op de kust breken voordat u aan uw dag begint. Geniet van regionale specialiteiten of internationale klassiekers in het restaurant Tobago’s met uitzicht op zee, vergezeld van de perfecte Zuid-Afrikaanse wijn. Ontspan in het verwarmde overloopzwembad met een cocktail.